Vision2day er en IT virksomhed etableret af 2 ingeniører med tilsammen mere end 30 års erfaring inden for rådgivning og udvikling af kommunikations løsninger til både den private og offentlige sektor. Vision2day har specialiseret sig inden for løsninger til Media-instruktion og e-learning.

Endvidere tilbyder Vision2day bistand til web-løsninger på internet, intranet og extranet omfattende web-enabling af virksomhedens data, dokumenter og papirgange, samt Content Management og e-business.

Som en lille specialiseret virksomhed har Vision2day alle muligheder for at være kundens personlige og individuelle sparringspartner, der fleksibelt uden de store overhead omkostninger kan hjælpe vore kunder hele vejen fra ide fase til drift.

Hvis kunden ønsker det, indleder vi gerne alle nye større opgaver med at udarbejde et Vision Scope dokument, hvor vi sammen med kunden og brugerne i virksomheden udarbejder et fælles grundlag for, hvad det er, der ønskes og et overordnet mål for løsningen.

Vi udfører også meget gerne sammen med kunden en cost/benefit analyse, der allerede før opgaven er påbegyndt, måske kan medvirke til at fortælle, om løsningen vil være en omkostning eller en indtægt for kunden.

Vision2day anser den personlige tillid mellem kunden og konsulenten, for måske den mest væsentlige parameter til at kunne gennemføre et projekt med succes.

 

Hvem er V2d