Hvad er det ?

Media-instruktion er formidling af viden, information og instruktion gennem billeder, film og lyd.

Ønsker du at motivere dine medarbejdere, effektivisere arbejdsgange, mindske fejlprocenter, eller ønsker du at tilbyde dine kunder en optimal service, kan Media-instruktion være din mulighed.

Herunder ses en række områder hvor din virksomhed kan få gavn af Media- instruktion:

> Brugervejledninger
> Montagevejledninger
> Opstilling til produktion
> Vedligeholdelses procedurer
> "Saml - selv" produkter
> Indlæringsøvelser / e-learning
> Salg og præsentation
(se eksempler>>)
> Visuelle opslagsdatabaser

Gode grunde til at anvende Media-instruktion

Hvis du sælger produkter, hvor kunderne kan have glæde af service og vejledning hjemme hos sig selv.
Hvis du har medarbejdere med forskellige sprog og kultur baggrunde og vil sikre den bredest mulige formidling af budskaber i din kommunikation. Nogle mennesker opfatter audiotivt, andre er visuelt orienterede når de skal lære nyt.
Hvis du har mange op- eller omstillinger i produktionen, der kan være vanskelige at forklare i tekst eller billeder alene.
Hvis dine produkter kræver særlig vedligeholdelse.
Hvis du i øvrigt har områder i din virksomhed hvor der er konstateret
et hyppigt behov for information eller instruktion, og hvor enten tekst eller mundtlig information ikke har den nødvendige effektivitet eller ønskede virkning.

Hvad kræves af "teknik" for at kunne anvende det i min virksomhed ?

Media filer kan ses på almindelige PCér med minimum 400 MHz-64 MB ram. De findes i dag stort set i et hvert hjem i vest-Europa, USA, Australien og Japan.

Man skal have fri server plads til at lagre instruktionsfilerne. En instruktions fil på f.eks 40 sek. fylder typisk 400 Kb. Er instruktions filerne kun til internt brug, kan man vælge at lægge disse på virksomhedens server. Man kan naturligvis også vælge at have sine instruktions filer på en ekstern server, hvis man har brug for at give Media-instruktioner til kunder og andre interessenter uden for virksomheden og i øvrigt hvis man ikke ønsker adgang til sit system udefra.

Vi er naturligvis behjælpelige med råd og vejledning omkring hardware, software, internet forbindelse, installation og test.

Fremtids perspektiver

Teknologien og infrastrukturen har hidtil været en begrænsning for broadcasting af levende billeder via en computer til en fornuftig pris og kvalitet.

I dag er mulighederne tilstede for erhvervslivet til at tænke i nye baner omkring de informationsmetoder, man kan anvende overfor kunder, medarbejdere, leverandører, investorer, og andre interessenter.

Teknologien er her nu og vil i de kommende år blive så veludviklet på området for billede og films transmission, at enhver med en modtager skærm vil kunne få glæde af nye måder til at modtage informationer, instruktioner, viden og kompetencer på.

Virksomheder, der formår at tænke i nye baner omkring deres kommunikation, vil være et stort skridt foran andre.....

Vision2day vil kunne hjælpe din virksomhed til at udnytte de nye muligheder, og til at vi sammen finder en løsning, der netop passer til din verden.


Media instruktion